Премахни рекламата
Форум    

RELOADED 03 декември 2012

Здравейте емотикона

Дойде месецът с най-голям празничен заряд - Декември.

Тази тема ще съдържа списък на всички промени, които ще направим този месец.
С течение на дните до Коледа ще има много и различни промени - едни ще са за комфорта на потребителите, други за тяхното настроение, трети ще подобряват игрите, а четвърти ще допринесат за Коледният дух в сайта емотикона

И така... да започваме :

1. От 03.Декември.2012г. използването на камера и микрофон по време на игра ще бъде възможно само ако сте на маса с приятели. В противен случай опцията няма да може да се използва.
2. От 11.Декември.2012г. може да се насладите на мобилната версия на сайта.
3. От 11.Декември.2012г. в сайта и включен нов начин за връзка с човек от екипа.
4. На 13.Декември.2012г. бе извършена корекция на поканите за белот, която ще намали измамите.
5. На 14.Декември.2012г. зимата в djagi.com настъпи.
...

От екипа на Djagi.com
Весели празници !


Виж по-стари
mari_3 17 декември 2012

Нищо ново не ни предлагатеемотикона

zzccgg 18 декември 2012

zarina132 припомни ми мила,дали не беше то4но ти тази,която апелираше задължително да има камери и микрофони по време на игра белот в една друга дискусия за да се намали скайпа,и ако си ти май в момента феноменално си противоре4иш

zarina132 18 декември 2012

zzccgg Форума е пред очите ти .Отвори ,чети.И всичко което ти се стори гадно, независимо кой го е писал .Просто го прехвърли на мен.А камери и микрофони не са необходими по време на игра.Дискусиите след мача и то с партньора.Както и чата е излишен.Това да не е махленски белот.Като искаш да псуваш и да си показваш простотиите .Има си улица,или някоя дупка в квартала.Това е сайт за игри от нормални и възпитани хора.
Споделям мнението на екипа,за строги мерки.

confidential 26 декември 2012

Темата трябваше да ви се казва "ПРАЗНИЧНИТЕ ИЗНЕНАДИ В DJAGI.com - САМО СРЕЩУ КРЕДИТИ" ! Така ли веднъж няма да направите нещо безплатно за тия потребители бе, било то ВИП или НЕ, пууууу!?

zarina132 28 декември 2012

confidential Да ,аз и моите приятели направихме дарения.Но за такива,като теб ,дето се скрндзят,за2лв.Какво да направим?Че то ВИП потребители има 360 ,а такива като теб с лопата да ги ринеш.

only_the_strong 28 декември 2012

zarina132, ако не забелязваш това не е темата за благотворителността, а за празничните изненади. Май доста неща не ви са ясни на вас с мъжа ти, но не се спирате с коментарите си. Я виж името ми няма ли го пред хората които са направили дарения? Аз пиша ЗА потребителите - ти от кои си? Не си от екипа, но май не си и от тях, от кои си? Каква изненада ти направи Джаги.ком за празниците? Нещо не вярно да съм написал? 99 процента от потребителите сега, не отговарят и думичка за това кой прави нещо за тях и получават ли насреща това за което си плащат. А ти ми говориш за ВИП!? пфффф!

minkastan4eva 05 януари 2013

Боже,имам чувството че се намирам в детската градина.А бе хора живеем в 21 век.На който не му оттърва да гледа каквото и да било и да слуша каквото и да било,ами да ходи другаде да играе.Как не ви омръзна непрекъснато да се оплаквате за глупости.На мен лично не ми пречи нищо.Като не искам да ме обиждат,не влизам.И според мен трябва да се махне бутона докладвай обида и всичко ще е наред.Всеки да се спасява както може.До сега не сме се научили на морал,че тук ще ни учат.СРАМ И ПОЗОР.Аз плащам всеки месец 9 евро и искам да си имам екстрите за които плащам независимо за какво ще ги ползвам.Който не иска да гледа и да чува да си ходи другаде.Седнали някакви да ми говорят,това им показвали онова им говорели,а кой знае всъщност колко са ги строшили.Затова махате бутона докладвай обида и всичко ще е наред.

Aglaq 05 януари 2013

minkastan4eva (clap)емотикона

adriana17 05 януари 2013

alo koga 6te imam otgovor???????????? za kakvo platix vip dekemvri da vi gledam kolko ste kadarni liемотикона)))))))))))))napravix te saita KATYN a ekstrite za vipa kade sa??????????????????nqma koi da mi otgoviriемотикона))i ne 4akam ne ste dorasli o6te za takav otgovor v drygite saitove ekipite sa na nivo i potrebitelite ne sa o6titeni tyk osven da debnete i nakazvate za drygo e qvno 4e ne mojeемотикона))))))))))))jalko e za saita i za vas pone vlezte v drygi i se y4ete ot xorata

minkastan4eva 05 януари 2013

adriana17,ти си по добре платила си за месец а аз за една година напред.Отговор няма да получим,така че един съвет,ами сменяй си цветовете в чата.То само това остана.емотикона

Не може да публикуваш два пъти подред
  Всички категории: 26 Теми: 812 Мнения: 21335
Премахни рекламата